Monolith Barbecues

Monolith Junio
Monolith classic
Monolith Le Chef
Monolith Barbecue Shop

De Monolith Junior is met een grill diameter van 33 cm het kleinste model in het Monolith assortiment.

 

Ondanks zijn compacte formaat, is de Monolith Junior geschikt voor alle toepassingen, zoals grillen, smokingbakken, roken en koken.

 

Zijn grootte is ideaal voor gebruik op het balkon of op de camping.

 

Ook in de professionele catering, hij is zeer populair vanwege zijn omvang. Met een gewicht van 43 kg is hij gemakkelijk te verplaatsen.

 

In combinatie met de optionele grill, is het mogelijk, verschillende voedingsmiddelen en bijgerechten op hetzelfde moment te bereiden.

 

Met het unieke rookchip feeder-systeem kunnen rookchips rechtstreeks op de gloed aangebracht worden zonder het deksel van de barbecue te openen.

 

Aangevuld met accessoires zoals het gietijzeren rooster of de pizzasteen is de Monolith Junior een uiterst veelzijdig toestel.

De Monolith Classic is het populairste barbecue model uit het Monolith assortiment.

 

Met een grill diameter van 46 cm is de Monolith Classic de eerste keuze voor grillen, bakken, smoking, roken en koken voor de hele familie en je vrienden.

 

Het bak oppervlak, dat kan worden uitgebreid door het 2de niveau rooster rooster en de optionele extra grill, is groot genoeg om verscheidene gerechten en bijgerechten tegelijk te bereiden.

Met het unieke chip feeder-systeem kunnen rookchips in de gloed aangebracht worden zonder het deksel van de barbecue te openen.

 

Aangevuld met de vele accessoires zoals de Monolith Rotisserie, de gietijzeren pan, de pizza steen, de wok houder & wok of de plancha wordt de Monolith Classic een full-blown buitenkeuken.

De Monolith LeChef is ronduit indrukwekkend met een gewicht van 140 kg, de ster van ons assortiment.

 

Hij is uitermate geschikt voor de bereiding van grote hoeveelheden vlees, maar ook voor de gelijktijdige bereiding van verschillende voedingsmiddelen en gerechten. Grillen, bakken, smoking, roken en koken - alles is mogelijk - in ongekende afmetingen.

 

De Monolith LeChef heeft een grill diameter van 55 cm. De uitbreidingsmogelijkheden met het extra rooster en een tweede grillniveau zijn perfect voor horeca toepassingen, food events en barbecue wedstrijden.

Met het unieke chip feeder-systeem kunnen rookchips in de gloed aangebracht worden zonder het deksel van de barbecue te openen.