Monolith Keramische Barbecues

Met een Monolith Keramische Barbecue haalt u een uiterst veelzijdig toestel in huis waarmee u kan grillen, roken, bakken, koken, garen en drogen, zowel direct als indirect barbecueën en zelfs heerlijke pizza's of brood bakken.

​​

De Monolith Keramische Barbecues zijn in 3 formaten te verkrijgen, de Junior, de Classic en de LeChef. De kleine Junior is zeer geschikt voor restaurants of voor op het terras van een appartement, de Classic is de perfecte allrounder en de impossante LeChef is ideaal voor party catering. 

Anders dan bij goedkope kamado kopieën is de buitenmantel van de Monolith Keramische Barbecue gedurende  10 jaar gegarandeerd en springen er geen stukken van de keramiek ook niet na intensief gebruik.

Een Monolith Keramische Barbecue bestaat uit een extreem hittebestendig keramisch ei (> 400 °C) dat geplaatst wordt in een "nest" of in een teakhouten tafel. 

Door de goede isolatie eigenschappen van de keramiek kan u vanaf nu perfect winterbarbecues houden, maar is een Monolith Keramische barbecue ook zeer zuinig zodat u, zonder bij te vullen, tot 24 uur op lage temperatuur kan garen (bvb. pulled pork)

Wat een Monolith Keramische Barbecue uniek maakt is de mogelijkheid om rookchips rechtstreeks op de vuurhaard te schuiven zonder het deksel te openen via de aparte rookchip toevoer.

De Monolith Keramische Barbecue is een top-barbecue toestel dat door het befaamde Duitse barbecue

vak-blad "Fire & Food" Monolith als winnaar is uitgeroepen in 2011 in de categorie van keramische barbecues.

Met een Monolith Keramische Barbecue koopt u een toestel voor het leven waarmee u werkelijk alles kan.

Monolith Barbecues:
Wat is een Monolith Keramische Barbecue?